Corona versoepelingen

vrijdag 24 september 2021

Naar aanleiding van de aangekondigde versoepelingen door de Nederlanse regering en de Nederlandse bisschoppen zullen in onze parochie ook vanaf maandag 27 september de volgende Corona versoepelingen ingaan.

De corona maatregelen die nog wel van kracht blijven zijn:

Alhoewel recentelijke ontwikkelingen in Nederland met betrekking tot het Corona virus en vaccinaties positief zijn, moeten we waakzaam blijven. We worden uitdrukkelijk gevraagd om rekening met elkaar te houden zowel bij het kiezen van een plaats als bij het lopen. De dringende vraag om verantwoordelijkheid te nemen en thuis te blijven met klachten die kunnen wijzen op corona blijft bovendien gehandhaafd. 

Bezoekers van vieringen hoeven geen coronatoegangsbewijs te laten zien omdat dit niet past bij het karakter van de Kerk. Wel geldt de aanbeveling voor iedereen om zich te laten vaccineren. Zie ook de brief van het pastorale team over dit onderwerp.

We zijn blij en dankbaar dat er zo weer meer ruimte komt voor het samen vieren en elkaar ontmoeten. We rekenen op uw begrip en medewerking. Heeft u nog vragen, neemt u dan gerust contact op met het parochiebureau, via info@hnpz.nl.

Het volledige bericht van de Nederlandse bisschoppen over de versoepelingen vind u hier.

Naar nieuwsoverzicht