Doneren

Uw steun is hard nodig! Onze parochie is afhankelijk van giften. Zonder deze giften kunnen er geen vieringen plaatsvinden, zijn er geen pastores en kunnen gebouwen niet onderhouden worden. Met uw gift worden allerhande vaste en variabele kosten betaald. Ook de koffie en thee na de mis, de verwarming van de kerk, de kopieermachine in de drukkerij, de bloemen in de kerk en ja zelfs het salaris van de pastoor. We hebben een prachtige parochie en die willen we graag ook voor onze kinderen nalaten. Helpt u ons dit voort te zetten?

Veilig en snel

Een online donatie is snel en veilig en ieder bedrag wordt zeer gewaardeerd. U kunt ook een bedrag overmaken voor een opgegeven intentie, uw kerkbijdrage of collecte voor een specifieke viering. Wilt u zo vriendelijk zijn de reden van uw betaling in de omschrijving in het formulier duidelijk te vermelden. Wij maken u erop attent dat intenties vooraf dienen te worden doorgegeven aan het Parochiebureau en separaat van de betaling. Geeft u de intentie svp ruim op tijd door. De bijdrage voor een enkele intentie is EUR 8,50. Zie ook de pagina Tarieven.

Als u onderstaand formulier invult en de doneerknop aanklikt dan wordt u automatisch naar een beveiligde omgeving op internet gebracht en kunt u via Ideal naar uw eigen bankomgeving.

Alvast hartelijk dank!

Pastoraal Team en Parochiebestuur

Ja, ik steun mijn parochie!