Vieringenagenda

U kunt onze vieringen weer bijwonen.

U kunt onze vieringen bijwonen, ook in de Doortocht, Genesareth, Tabor en Wijngaard. De vieringen in de H.Nicolaaskerk blijven tevens te volgen via kerkomroep

Om de vieringen in het weekend te kunnen bijwonen dient u zich vooraf aan te melden en een plek te reserveren. Dat kan via het internet op: www.meevieren.nl/nicolaasparochiezoetermeer. Dit is een online reserveringssysteem waarbij u zes dagen voorafgaand aan elke viering de mogelijkheid hebt tot reserveren voor die viering. Dus bijvoorbeeld, u kunt vanaf iedere maandag reserveren voor de komende viering van zondag. Na het indienen van de reservering ontvangt u een e-mail met verdere informatie. Het telefonisch aanmelden voor de vieringen blijft ook mogelijk op maandag en donderdag van 10:00 - 12:00 via het parochiebureau tel. 079-31 63 044. Meld u zich af als u onverhoopt toch niet kunt komen? Dan kan iemand anders van die plek gebruik maken.

Voor de doordeweekse vieringen hoeft niet vooraf een plek gereserveerd te worden. Wel vind registratie bij de deur plaats.

Voor het bijwonen van de viering dient u bepaalde maatregelen in acht te nemen zoals het ontsmetten van uw handen en niet meezingen met de viering. Voor meer informatie zie onze praktische informatie.

Kerkopenstelling naast vieren

Naast vieren is er ook ruimte voor stil gebed en rozenkrans bidden:

Kijkt u voor aanvullende informatie over bijvoorbeeld Kinderwoorddienst bij Praktische informatie

Er zijn momenteel geen vieringen gepland.