Kerkomroep

Online viering volgen via Kerk-omroep

Voor sommige mensen is het niet altijd mogelijk om naar de kerk te gaan. Ze zijn bijvoorbeeld minder mobiel ze worden in een ziekenhuis verpleegd of verblijven voor werk in het buitenland. In de H.Nicolaasparochie is de Kerk-omroep actief. Daarmee kan iedereen de vieringen voortaan live mee beleven. Ook is het mogelijk om de vieringen achteraf terug te luisteren op een willekeurig moment. Een internet verbinding is noodzakelijk. Voor de gebruikers zijn er geen kosten verbonden aan het gebruik van de Kerk-omroep.

Voor actuele informatie en Missaaltjes van de online te volgen vieringen, klik hier.

www.kerkomroep.nl

Hoe kunt u online de viering volgen?

Via de computer

U kunt de Kerk-omroep gebruiken via een computer of laptop via de website www.kerkomroep.nl.

Bij een volgende keer kunnen de vieringen simpel gevonden worden door te klikken op 'Mijn Kerken' en vervolgens klikken op 'R.K. H. Nicolaaskerk'. Dan komt er een lijst in beeld met vieringen die geweest zijn of eventueel de live viering als die op dat moment plaats vindt. Door op 'Luisteren' te klikken kunt u de viering beluisteren.

Via de smartphone of tablet

U kunt ook de app van Kerkomroep downloaden via de App Store voor de Apple Iphone of Ipad en voor Android smart phone of tablet. Daarmee kunt u op de mobiele telefoon of tablet de viering volgen.

Heeft u vragen over de Kerk-omroep, de installatie of gebruik dan kunt u contact opnemen met Marcel Legtenberg, algemeen bestuurslid van het Parochiebestuur via email: bestuurslid@hnpz.nl.

Algemene vieringen - niet van de H.Nicolaasparochie - via televisie en radio

U kunt ook thuis op zondag een Eucharistieviering op televisie volgen, via KRO-NCRV, vanaf 10.00 uur op NPO 2. Verder zendt Radio Maria iedere doordeweekse ochtend en avond een Eucharistieviering uit om 09.00 uur en 19.00 uur. In het weekend op zaterdag om 09:30 uur en zondag om 10:00 uur.