Activiteitenagenda

Binnen onze parochie wordt er van alles georganiseerd. Bent u op zoek naar geloofsverdieping? Of wilt u graag met leeftijdsgenoten praten over onderwerpen die u raken? Het geloofscentrum biedt u een gevarieerd programma. Wilt u gezellig een kopje koffie drinken of wilt u weten wanneer Vincentius open is? In onderstaande agenda hebben we alle interessante bijeenkomsten en evenementen uit onze parochie voor u op een rij gezet. Voor het seizoen 2020-2021 staat een mooi gevarieerd programma gepland.

Voor uw en onze veiligheid, in lijn met de maatregelen van de overheid, worden alle activiteiten en bijeenkomsten georganiseerd binnen de normen van de basisregels rondom het Coronavirus (afstand houden, handen wassen en bij gezondheidsklachten thuis blijven). Voor deelname vragen wij u deze richtlijnen in acht te nemen en bij eventuele gezondheidsklachten zich af te melden. Het aantal personen per bijeenkomst is gelimiteerd zodat we goed uit elkaar kunnen zitten. De ruimte wordt goed geventileerd.

Aanmelding is verplicht per bijeenkomst of per serie bijeenkomsten. Zonder aanmelding mogen wij u helaas niet binnenlaten. Bij iedere activiteit wordt gemeld hoe u zich kunt opgeven.