Middenkoor Incanto

Incanto is een middenkoor dat is opgericht in augustus 2003 en al twee decennia de Nicolaaskerk in Zoetermeer als thuishaven heeft. Het koor staat onder muzikale leiding van dirigent Willien van Wieringen en pianist Martijn van Eijk. Het repertoire bestaat vooral uit moderne, voornamelijk Nederlandstalige liturgische liederen. De naam Incanto is Italiaans en staat voor bekoring, bezieling en passie. 

Wie zijn de leden?

De achtergronden van onze leden zijn divers en waarschijnlijk herken je jezelf wel: full time of part time buitenshuiswerkend of thuis bij de kinderen, een functie bij een middelgrote organisatie, leerkracht op een basisschool, ICT'er, arts, manager, ambtenaar, verzekeringsspecialist, administratief medewerker, personeelsfunctionaris etc etc. Alleengaand, samenwonend, gehuwd. De een met kleine kinderen, de ander met pubers of al met kleinkinderen.

Ook een passie voor muziek?

Incanto kan versterking gebruiken en heeft plaats voor zangers en zangeressen in alle stemgroepen! Ben je tussen de 25 en 55 jaar? Kom dan eens langs op onze repetitie op maandagavond! We zingen doorgaans in het eerste weekend van de maand op zondagochtend in een viering in de Nicolaaskerk. We repeteren elke week op maandagavond van 20.00 - 21.30 uur, afwisselend in de Nicolaaskerk (Dorpsstraat 24, Zoetermeer) of in De Wijngaard (Moeder Teresasingel 100, Zoetermeer).

Zin om te zingen?

Kom dan een keer kijken en luisteren tijdens een van onze vieringen of bij een repetitie. Je bent van harte welkom!!

Bekijk onze website www.incanto.info of mail ons (info@incanto.info) als je meer informatie wilt!
Je vindt ons ook op: www.facebook.com/MiddenkoorIncantoZoetermeer en Twitter: @Incanto_ztm.

Graag tot ziens!