Cantemus Domino

Cantemus Domino is het gelegenheidskoor van de H. Nicolaasparochie en verzorgt bij huwelijken, uitvaarten en enkele andere vieringen de muzikale ondersteuning van de liturgie. Het koor is inzetbaar zowel in de H. Nicolaaskerk als in de aula van de Meerbloemhof in Zoetermeer. 

Veelzijdig en gezellig

We zingen veel meerstemmig in het Nederlands, Latijn en diverse andere talen. Ook Gregoriaanse gezangen staan op ons repertoire. Wij staan onder de professionele leiding van André Vis. Tijdens de wekelijkse repetitie wordt onder meer gewerkt aan stemvorming en koorscholing.

Repetities en vieringen vinden (bijna) altijd overdag plaats. Naast samen zingen staat een goede sfeer bij ons hoog in het vaandel.  

Er zijn geen kosten aan het koorlidmaatschap verbonden; wel vragen wij uw enthousiasme en motivatie om te leren tijdens repetities en bereidheid om regelmatig mee te werken aan vieringen. 

Waar en wanneer

Cantemus Domino repeteert iedere maandagmiddag van 13.15 uur tot 15.15 uur, vooralsnog in de TABOR kerk, Lijnbaan 77, Zoetermeer. 

Lid worden

Lid worden van Cantemus Domino? Dat kan. Bij alle stempartijen is nog plaats. Loop eens binnen tijdens een repetitie en zing gezellig mee. Luisteren alleen mag natuurlijk ook. Aanmelden voor het bijwonen van een (meekijk/zing)repetitie kan door een e-mail te sturen naar koorcantemusdomino@gmail.com

Wij zien er naar uit!!!