Zomerkamp Nicolaas Parochie 2021

events Za 17 Jul 2021 | 06:00 – Za 24 Jul 2021 | 23:00 Locatie: Willy Hoeve in Bergeijk

Het Zomerkamp Nicolaasparochie is in 1997 opgericht en sinds die tijd gaan we met 12 enthousiaste vrijwilligers en 50 kinderen de eerste week van de zomervakantie op zomerkamp. 

We gaan elk jaar naar een andere locatie en bieden dus elk jaar een ander spelprogramma aan, gebaseerd op een thema, dat natuurlijk ook jaarlijks verandert. We reizen met een bus en de accommodaties zijn voorzien van een dak en een deur, voldoende sanitair en slaapzalen met stapelbedden. 

De leeftijd van de deelnemers is 7 t/m 15 jaar. We bieden de kinderen van 7 t/m 11 jaar (groep 3 t/m 7), het A-kamp, een ander spelprogramma dan de kinderen van 12 (groep 8) t/m 15 jaar, het B-kamp. De spelen zijn natuurlijk afhankelijk van de locatie en de omgeving, maar over het algemeen rennen we vaak door het bos, doen we vele veldspelen, bouwen we een kampvuur, 
gaan we lekker zwemmen, wordt er geknutseld en feesten we natuurlijk op de bonte avond. We eten zoveel mogelijk met de hele groep. De spelgroepen worden in kleinere vaste groepjes ingedeeld en elk groepje heeft voor de hele week dezelfde groepsleider.
Nieuwsgierig? Neem een kijkje op onze website https://hetzomerkamp.nl
Als u nog vragen heeft, neem dan contact met ons op via 
info@hetzomerkamp.nl  

 

Naar komende evenementen