Digitaal koffiedrinken na Pinksterviering

events 31 Mei 2020 | 12:30 Locatie: via Zoom online

In onze parochie hebben we een goede gewoonte om na afloop van de vieringen samen koffie te drinken. Dat vinden we belangrijk, parochie zijn we namelijk samen. Nu we al zo'n lange tijd niet meer samen in de kerk hebben kunnen vieren missen we alle waardevolle contacten en ontmoetingen. Daarom willen we graag met u een digitale kop koffie (of thee) drinken na afloop van de Eucharistieviering van de eerste Pinksterdag, zondag 31 mei a.s. via een internet / Zoom bijeenkomst.
We beginnen om 12:30 en het duurt ongeveer een half uurtje.

Om het geheel overzichtelijk te houden willen we iedereen vragen de microfoon uit te zetten (op 'mute'). Het beeld (de camera) mag natuurlijk graag op 'aan', want we zien iedereen weer graag in beeld!
Het pastorale team is natuurlijk ook aanwezig en zal ook ingaan op de kerk tijdens en na de coronatijd. Heeft u vragen voor het pastorale team? Stuurt u dan tijdens de bijeenkomst uw vraag via de chat rechtstreeks aan een van de pastores. De vragen zullen zoveel mogelijk worden beantwoord via chat of direct tijdens de bijeenkomst.

Aanmelden via email

U kunt zich aanmelden per email bij Marcel Legtenberg via bestuurslid@hnpz.nl. U krijgt dan de inlog gegevens van de Zoom sessie via de mail doorgestuurd.

Live beelden Pinksterviering te volgen via Facebook

De Eucharistieviering van eerste Pinksterdag om 11:00 zal voor het eerst live te volgen zijn met beeld en geluid via de Facebook pagina van de Nicolaasparochie. U dient dan wel een account te hebben van facebook.

www.facebook.com/NicolaasparochieZmeer

Hopelijk tot ziens op eerste Pinksterdag!

Het Pastorale Team

Naar komende evenementen