Voedselbank actie - Vrijwilligers gezocht

donderdag 18 november 2021

Nicolaasparochie - Voedselbank

Zoals jullie wellicht weten werken we vanuit de Nicolaasparochie al vele jaren samen met de Voedselbank in Zoetermeer. Continue inzameling van levensmiddelen, uitgiftepunten aan clienten, en speciale inzamelingsacties. Uit liefde en betrokkenheid voor onze naasten in Zoetermeer die wat extra steun kunnen gebruiken.

Voedselbankactie

Na overleg met de Voedselbank Zoetermeer gaan wij als parochie op zaterdag 4 december een voedselbank actie opzetten in het winkelcentrum van Rokkeveen. We zoeken daarvoor enthousiaste vrijwilligers die een paar uurtjes een steentje willen bijdragen.

4 december is gekozen omdat de Heilige Nicolaas onze patroon is. Door levensmiddelen en verzorginsproducten in te zamelen hopen wij iets extra te kunnen geven aan mensen die het minder hebben en van de voedselbank gebruik moeten maken. Dit als een extra steuntje richting de kerstdagen. Zo bied Sinterklaas iets extra voor kerst :-).

De Albert Heijn en Jumbo in Rokkeveen hebben hun steun aan de actie toegezegd.

Praktische informatie

Hoe ziet de actie eruit? We hebben mooie herkenbare hesjes geregeld. We delen briefjes uit aan de klanten of ze iets extras willen kopen voor de voedselbank, en die kunnen de levensmiddels inleveren bij het vrijwilliger-punt midden in het winkelcentrum. De voedselbank zal de spullen zelf weer ophalen aan het einde van de dag.

Vrijwilligers gezocht

Helpt u graag een handje mee? Stuurt u dan een mailtje naar voedselbankactie@hnpz.nl.voor 29 november?  Geeft u ook het tijdstip van uw voorkeur aan, we maken een schema van alle vrijwilligers die meedoen. U krijgt dan vanzelf nadere informatie.

Namens de Nicolaas Voedselbank actiegroep,

Diaken Ronald van Berkel

In beeld (2)

Naar nieuwsoverzicht