Versoepelingen Coronamaatregelen - 26 januari

vrijdag 28 januari 2022

Zoals gebruikelijk stellen wij u weer op de hoogte van de veranderingen waar we mee te maken krijgen voor wat betreft de Coronamaatregelen. Zoals u weet volgen wij zoveel mogelijk de adviezen van de Nederlandse Overheid en Nederlandse Bisschoppen en kijken we naar de uitvoerbaarheid in onze parochie.

Het Bisdom heeft met ingang van 26 januari 2022 de mogelijkheden gegeven tot versoepeling van de coronamaatregelen. Wat betekent dit expliciet voor u als parochiaan?

We benadrukken dat alle basismaatregeling op het gebied van gezondheid blijven gelden, d.w.z. thuisblijven bij klachten, anderhalve meter afstand houden, de hygiëneregels volgen, goed ventileren en een mondkapje dragen bij verplaatsing in de kerk en De Kapelaan. We zijn blij dat we nu weer meer ruimte hebben om in de kerk samen te komen, het geloof te delen en samen te beleven. Het coronavirus is helaas nog niet weg en we moeten voorzichtig blijven. We hopen en bidden dat onze gezamenlijke inspanning de beoogde effecten zal hebben ten behoeve van de gezondheid van alle mensen en met name de meest kwetsbare mensen in onze parochie en samenleving. Dank voor uw begrip en medewerking.

Wij wensen u een goede gezondheid toe en hopen u snel te ontmoeten in onze geloofsgemeenschap.

Pastoraal Team
Parochiebestuur

Naar nieuwsoverzicht