Verloting Paaskaars 2021

maandag 28 februari 2022

De paaskaars van 2021 wordt dit jaar onder parochianen verloot. Het is een unieke paaskaars die met de hand is beschilderd met de icoon van de verrijzenis.

Hoe doet u mee?

U kunt met deze loterij meedoen door via de doneerknop op de website het bedrag in te vullen van het aantal loten dat u kopen wil en uw contactgegevens achter te laten. U kunt ook meedoen door een gesloten enveloppe met daarin het bedrag van het aantal loten dat u kopen wil en uw contactgegevens in de brievenbus van het Parochiesecretariaat te doen. Adressering op de enveloppe: t.a.v. pastor Ella Feijen, Dorpsstraat 26, 2712 AL Zoetermeer.

Uitreiking

Direct na Pasen zal het winnend lot door het pastoraal team getrokken worden en zal de paaskaars op de zondag na Pasen aan de winnaar worden uitgereikt. 

Vastenaktie

Een lot kost €3,-- en vijf loten €10,--. U mag zoveel loten kopen als u wilt. De opbrengst komt geheel ten goede aan de Vastenaktie. De Vastenaktie is dit jaar bestemd voor projecten die kleine inheemse volken steunen in het verkrijgen van landrechten waar zij al generaties wonen en van leven, zodat ze niet verdreven worden door grote multinationals.

Naar nieuwsoverzicht