Startdag H. Nicolaasparochie

woensdag 28 juni 2023

Startdag H. Nicolaasparochie - zondag 3 september

Na de rustige zomer starten we op zondag 3 september weer met het kerkelijk seizoen. Zoals gebruikelijk doen we dat tijdens de Startzondag. Een zondag, die we beginnen met een feestelijke eucharistieviering om 11.00 uur. Het hele pastorale team zal tijdens deze viering gezamenlijk voorgaan. De viering zal muzikaal worden verzorgd door Incanto, dat voor deze gelegenheid zal worden uitgebreid met andere parochianen, die graag zingen. 

Na de viering hopen we iedereen te ontmoeten in De Kapelaan, waar we, na een kopje koffie of thee, een interessant programma aanbieden. Op dit moment wordt hier nog hard aan gewerkt, zodat we nog geen volledig programma kunnen publiceren.

Wel kan een tipje van de sluier al worden opgelicht.
Het is de bedoeling, dat een aantal parochianen door middel van een korte presentatie of workshop iets vertellen of laten zien, dat direct of zijdelings met hun geloof te maken heeft.

Mocht u zelf denken: “Ik heb ook wel wat te vertellen of ik kan mijn medeparochianen iets laten zien. “, neem dan gerust contact op met Peter Santbergen.

Het zou ook weer leuk zijn, wanneer we bij de koffie zouden kunnen genieten van iets lekkers, dat door u wordt klaargemaakt. Hierop komen we in de komende nieuwsbrief nog terug.

Naar nieuwsoverzicht