Met elkaar en voor elkaar

maandag 23 maart 2020

Veel ouderen en kwetsbare mensen komen hun huis niet meer uit, maar vele van hen hebben vragen of hulp nodig. Vragen zoals:

Ik durf nu niet naar buiten om boodschappen te doen,
ik kan mijn hond niet uitlaten want ik behoor tot de risicogroep,
ik spreek nu helemaal niemand meer omdat alles gesloten is.

Samenwerkingsverband Zoetermeer: www.zoetermeervoorelkaar.nl

De afgelopen dagen hebben Palet Welzijn, Piëzo, UVV, de Gemeente Zoetermeer en Present hard gewerkt om te zorgen dat vragen van deze mensen kunnen ontvangen en koppelen aan vrijwilligers. Op de website www.zoetermeervoorelkaar.nl kan eenvoudig een hulpvraag gesteld worden of kan men zich als hulp-vrijwilliger aanbieden. De website geeft ook inzicht in welke hulp er geboden kan worden. Ook onze parochie en de andere kerken in Zoetermeer sluiten zich aan bij dit initiatief.

Vrijwilligers gezocht

Bent u in goede gezondheid en behoort u niet tot de kwetsbare risicogroep dan is deze oproep aan u gericht. Wij roepen iedereen in de kerken op, die de aankomende week/weken wat tijd over heeft zich te melden als hulp-vrijwilliger via www.zoetermeervoorelkaar.nl. U kunt een emailbericht sturen aan presentzoetermeer@gmail.com of bellen met 06-2497 5092.

Heeft u een hulpvraag?

Op de website www.zoetermeervoorelkaar.nl kunt u eenvoudig uw hulpvraag stellen. De website geeft ook inzicht in welke hulp er aan u geboden kan worden. U kunt ook via de e-mail info@paletwelzijn.nl of telefonisch contact opnemen: 0800-9359456 of 06-51948552 of 06-11715238 (ma t/m vr 9.00 – 17.00 u)

We doen het samen voor elkaar en met elkaar! Samen tegen corona.

Naar nieuwsoverzicht