Bloemetje van de Week

vrijdag 20 mei 2022

Het Bloemetje van de Week is een zichtbare en tastbare uiting van pastorale betrokkenheid bij individuele parochianen.

Het Bloemetje van de Week is bedoeld als blijk van medeleven met parochianen die ziek thuis zijn; die opgenomen zijn in het ziekenhuis en/of een operatie moeten ondergaan; die eenzaam zijn; die vanwege fysieke of andere omstandigheden niet naar de viering in de kerk kunnen komen; die van nabij ernstig leed hebben meegemaakt zoals bijvoorbeeld een overlijden; mensen onder ons die als vluchteling een (tijdelijk) onderkomen hebben in onze parochie.

Er zullen meer mensen zijn dan we bloemetjes uit kunnen delen. Soms zullen we moeten kiezen aan wie we dat ene Bloemetje van de Week als blijk van medeleven kunnen geven. Daarnaast blijven wij in iedere viering bidden voor al deze mensen. Dit doen we in een algemene voorbede.

Kent u iemand die in aanmerking komt om het Bloemetje van de Week als blijk van medeleven van de parochie te ontvangen kunt u deze persoon met naam en adres voordragen aan de werkgroep die zich over het Bloemetje van de Week ontfermt. Dat kan door een e-mail te sturen naar info@hnpz.nl of een briefje in een gesloten enveloppe te doen in de brievenbus van het Parochiebureau t.a.v. "Bloemetje van de Week".

Naar nieuwsoverzicht