De vermelde informatie is onder voorbehoud van wijzigingen.

Online viering via Kerkomroep

Bent u niet in de gelegenheid om naar de kerk te komen? U kunt de viering in de H.Nicolaaskerk ook online volgen.  Ook is het mogelijk om de viering achteraf terug te luisteren op een willekeurig moment.

Via het internet

U kunt live tijdens de zondagse vieringen meeluisteren via een computer of laptop via de website www.kerkomroep.nl. U kunt ook de app van Kerkomroep downloaden via de APP store of op dezelfde website. Daarmee kunt u op de mobiele telefoon of tablet de viering volgen. Voor de Kerk-omroep is verbinding met het internet noodzakelijk. De vieringen kunnen gevonden worden door te zoeken op de kerk met naam 'R.K. H.Nicolaaskerk' (en toevoegen aan Mijn Kerken).

Heeft u vragen over de Kerk-omroep, dan kunt u contact opnemen met Marcel Legtenberg, algemeen bestuurslid van het Parochiebestuur via email: bestuurslid@hnpz.nl.

Kerkopenstellingen

Een half uur voor aanvang van een viering is de kerk geopend. Op sommige dagen is de kerk opengesteld voor stil gebed. Raadpleeg voor meer informatie het actuele maandoverzicht met Vieringen, onder voorbehoud van wijzigingen.

Vervoer

Sommige wijkkerken maken gebruik van een vervoersdienst bij met name ouderenvieringen. Ook zijn er vrijwilligers, die als chauffeur optreden voor mensen die slecht ter been zijn. Wilt u hier gebruik van maken, stuurt u dan even een berichtje naar info@hnpz.nl of vraagt u er naar in de desbetreffende kerk.

Routebeschrijving

Hier treft u een Routebeschrijving aan naar de kerken, ons parochieel centrum en het parochiebureau.

Crèche en Kinderwoorddienst

Bij sommige kerken wordt een Crèche en Kinderwoorddienst gehouden. In het actuele maandoverzicht met Vieringen staat vermeld wanneer deze mogelijkheid er is. In de Nicolaaskerk is er op de eerste en derde zondag crèche en altijd als het koor Incanto zingt.

Bijzondere vieringen

In onze parochie worden er regelmatig speciale vieringen georganiseerd.

• Taizé vieringen
    Iedere 4e zondagavond van de maand in de Wijngaard
  • Ouderenviering
    Maandelijks bij diverse instellingen en in onze eigen kerken
  • Vesperviering
    Iedere dinsdagavond in de Genesareth

Kijkt u voor een actueel overzicht bij de betreffende maand.