Online Vieren

Geluidsopnamen Woord en Gebed

Om elkaar meer nabij te zijn heeft pastoraal werker Ella Feijen geluidsopnamen gemaakt voor een Woord- en Gebedviering in de coronatijd. Deze vieringen waren bedoeld voor de dagen waarop er geen eucharistieviering via kerkomroep werd uitgezonden. Inmiddels zijn er weer publieke vieringen. 

Afspelen van de geluidsopnames kan via mobiele telefoon, tablet of computer. Gebruik svp geen Firefox browser op de computer maar bijvoorbeeld Google Chrome.

Woord en Gebedsviering - donderdag 25 juni 2020 (geluidsopname)

Woord en Gebedsviering - vrijdag 26 juni 2020 (geluidsopname)

Woord en Gebedsviering - zaterdag 27 juni 2020 (geluidsopname)

Woord en Gebedsviering - maandag 29 juni 2020 (geluidsopname)

Woord en Gebedsviering - dinsdag 30 juni 2020 (geluidsopname)

Woord en Gebedsviering - donderdag 2 juli 2020 (geluidsopname)

Woord en Gebedsviering - vrijdag 3 juli 2020 (geluidsopname)

Woord en Gebedsviering - zaterdag 4 juli 2020 (geluidsopname)

In de periode dat we onze kerken vanwege het coronavirus moesten sluiten zijn we begonnen met deze vorm van online samen vieren en samen op alle dagen van de week in gebed verbonden te zijn in zowel eucharistie als Woord en gebed. Nu we weer in onze kerk(en) samen kunnen komen om te vieren ronden we deze vorm van online vieren af. De laatste geluidsopname zal op 4 juli zijn. Vanaf zondag 5 juli mogen we maximaal honderd mensen weer in de Nicolaaskerk ontvangen.

We zijn benieuwd naar hoeveel mensen we met deze vorm van online vieren hebben bereikt en we horen graag uw reacties hoe u deze vorm van online vieren heeft ervaren. Wie weet wat uw ervaringen en suggesties in de toekomst nog kunnen betekenen voor onze kerk. U kunt uw reactie mailen naar pastoraal werker Ella Feijen:  e.feijen@hnpz.nl

Voor dit moment verwijzen wij u naar andere opties van online bidden die niet specifiek vanuit onze parochie aangeboden worden:
Bidden Onderweg: https://biddenonderweg.org/
Gewijde ruimte: https://www.gewijderuimte.org/
Evangelizo: https://dagelijksevangelie.org/NL/gospel