Verhuur "De Kapelaan"

Van vergadering tot workshop, van lezing tot receptie


In januari 2015 is aangevangen met het onderbrengen en faciliteren van in eerste instantie parochiële bijeenkomsten. Per 1 maart 2015 is ook de verhuur van ruimten aan parochianen en aan derden van start gegaan in het Centrum. De veiligheid van de gasten en het kunnen bieden van minimale faciliteiten staat voorop voor het Stichtingsbestuur en dat zal altijd in overweging worden genomen bij de verhuur van ruimten aan diverse groepen.

Catering, overige vragen?

Voor het serveren van koude en warme dranken zijn tarieven vastgesteld. Het inhuren van een externe cateraar voor uw bijeenkomsten behoort tot de mogelijkheden. Heeft u interesse in het huren van ruimte?

E: agenda.parcentrum@gmail.com

Diverse zalen


Het Parochieel Centrum beschikt over diverse zalen en vrije ruimten die ingezet kunnen worden bij parochiële, culturele en sociale activiteiten. Twee vergaderruimten hebben een vaste vergaderopstelling voor ca. 10 personen en de overige ruimten worden ingericht met kleinere tafels, die flexibel kunnen worden opgesteld naar gelang de activiteit. De capaciteit van deze ruimten is verschillend. Deze 'workshopruimten' bieden mogelijkheden voor feesten, verenigingen maar ook lezingen of creatieve activiteiten.

Verder is er een zeer grote centrale ontmoetingsruimte (het binnenplein) voor grote partijen of bijeenkomsten en ook het Jeugdhonk (met een vide en een bar) zal worden gebruikt voor en door jongeren met jeugdactiviteiten en kan ingezet worden bij sociaal-culturele activiteiten.

Capaciteit beschikbare ruimten

Afhankelijk van het gebruik van de ruimten (statafels, of stoelen) kunnen er tot ca. 100 personen in een grote workshopruimte. Het binnenplein, de centrale ontmoetingsruimte kan enkele honderden personen aan. De volgende ruimten worden verhuurd.

Begane grond

 

1e etage

 

Binnenplein + podium 150 m2 + 9m2 Jongerenruimte* + terras 40 m2 + 20m2
Bibliotheek   20 m2 Workshopruimte 54 m2
Vaste Vergaderruimte   29 m2 Vaste Vergaderruimte 22 m2
Workshopruimte   51 m2 Workshopruimte + terras

48 m2 +
20 m2

Jongerenruimte* :   53 m2    

 *Totaal jongerenruimte 93 m2 incl. 1e etage.