Online viering volgen via Kerk-omroep

Voor sommige mensen is het niet altijd mogelijk om naar de kerk te gaan. Ze zijn minder mobiel ze worden in een ziekenhuis verpleegd of verblijven voor werk in het buitenland. Met ingang van de Advent, zondag 1 december 2019, zal de H.Nicolaasparochie starten met de Kerk-omroep in de H.Nicolaaskerk. Daarmee kan iedereen de vieringen voortaan live mee beleven. Ook is het mogelijk om de viering achteraf terug te luisteren op een willekeurig moment.

Via het internet

U kunt live tijdens de zondagse vieringen meeluisteren via een computer of laptop via de website www.kerkomroep.nl. U kunt ook de app van Kerkomroep downloaden via de APP store of op dezelfde website. Daarmee kunt u op de mobiele telefoon of tablet de viering volgen. Voor de Kerk-omroep is verbinding met het internet noodzakelijk. De vieringen kunnen gevonden worden door te zoeken op de kerk met naam 'R.K. H.Nicolaaskerk' (en toevoegen aan Mijn Kerken).

Heeft u vragen over de Kerk-omroep, dan kunt u contact opnemen met Marcel Legtenberg, algemeen bestuurslid van het Parochiebestuur via email: bestuurslid@hnpz.nl.