Wijnactie: Steun uw parochie, koop een kistje wijn!

Het parochiebestuur organiseert een wijnactie waarmee u een leuk cadeau voor de kerstdagen aan kunt schaffenNicolaaskerk.png en tevens uw parochie steunt. Speciaal voor deze actie zijn 1- en 2-vaks wijnkistjes vervaardigd met het logo van de H.Nicolaaaparochie en een foto van de H.Nicolaaskerk erop.

Een leuk cadeau voor de kerstdagen

De kerstdagen naderen, en we denken aan elkaar. En vaak ook gunnen we elkaar een aardig cadeautje. Als dank voor een fijn jaar samenwerken, als dank voor de vriendschap, als belofte voor een gezond en vredig nieuwjaar. Een boodschap van liefde en genegenheid. Of misschien wilt u uzelf wel trakteren. Dan hebben wij het geschikte cadeau voor u!

Wij bieden u de mogelijkheid om een kistje wijn te bestellen. Het kistje heeft een opdruk van de Nicolaaskerk. Dat maakt het tot een uniek geschenk. U kunt een éénvakskistje of een tweevakskistje bestellen. Deze kistjes kunnen naar wens gevuld worden met witte wijn, rode wijn, of bij een tweevakskistje met een witte en een rode wijn. Voorbeelden van de kistjes staan in de 5 kerkgebouwen en op het parochiebureau.

Kosten wijnkistjes

U kunt de wijnkistjes bestellen met rode en/of witte wijn. In het bedrag zit uiteraard een kleine donatie voor de parochie. De kosten bedragen voor:

• een éénvakskistje:         €21,50 inclusief de wijn
  • een tweevakskistje:        €40,00 inclusief de wijn.

Bestellen

U kunt de wijnkistjes bestellen door het bestelformulier te printen, in te vullen en in te leveren bij het parochiebureau. Zie hier het bestelformulier (PDF)

Betalen

U kunt de betaling van uw bestelling contant voldoen op het Parochiebureau tijdens de openingstijden. Vergeet niet uw bestelformulier in te leveren bij de betaling. Het parochiebureau is doordeweeks in de ochtend open, behalve op woensdag. Zie ook onze contactpagina.

U kunt het bedrag ook overmaken naar rekeningnummer NL25 INGB 000 5185 772 t.n.v. Actiefonds Parochie H.Nicolaas onder vermelding van 'Wijnactie 2019'. Vergeet u dan  niet het bestelformulier te mailen aan de penningmeester: penningmeester@hnpz.nl. Vermeld bij voorkeur op het bestelformulier wanneer u het geld heeft overgemaakt.

Let op: Uw bestelling wordt pas in behandeling genomen als zowel het formulier als de betaling is ontvangen.

Bestel op tijd!

De bestelling dient uiterlijk 3 december 2019 binnen te zijn, zodat de levering nog ruim voor de kerstdagen kan worden geregeld.

Dank alvast voor uw deelname en bijdrage!

Het Parochiebestuur