Spirituele wandelingen in juli


In juli organiseert Pastoraal werker Ella Feijen twee spirituele wandelingen:

Spirituele wandeling in het Westerpark


Met behulp het spel 'Open Kaart'(KRO de Wandeling) wordt een ieder uitgedaagd om al wandelend na te denken over de vraag die de kaart hem of haar stelt. We zullen hier stukken in stilte wandelen en stukken twee aan twee in gesprek gaan. Onderweg laten ons inspireren door de natuur van het Westerpark.

De afstand van de wandeling is ongeveer 6 à 7 km. Zorg voor goede wandelschoenen, drinken en proviand voor onderweg en afhankelijk van het weer een paraplu of zonnebrand.

We verzamelen op het terras bij de Bowling van het Westerpark. Vandaar wandelen we door het Westerpark.

Dinsdag 9 juli 13.30 - + 16.00 uur.
Aanmelden: geloofscentrum@hnpz.nl

Spiritueel Rondje Dobbeplas


Een spirituele wandeling speciaal bedoeld voor hen die de grote afstanden niet meer lopen, wat slechter ter been zijn of een hulpmiddel nodig hebben zoals een rollator, wandelstok, rolstoel of scootmobiel.

Met behulp het spel 'Open Kaart'(KRO de Wandeling) wordt een ieder uitgedaagd om al wandelend of rustend op een bankje aan de Dobbeplas na te denken over de vraag die de kaart hem of haar stelt. We zullen zowel in stilte wandelen als twee aan twee in gesprek gaan.

We verzamelen bij de Kapelaan bij een kopje koffie of thee. Het zal het vertrekpunt en aankomst zijn van ons spiritueel rondje Dobbeplas.

Woensdag 10 juli 10.00 – 11.30 uur.
Aanmelden via geloofscentrum@hnpz.nl