Rommelmarkt Genesareth voor weeshuis Lombok

Zoals ieder jaar organiseert de Genesarethkerk in samenwerking met de Oase een rommelmarkt in de kerk in Meerzicht. Dit jaar vindt hij plaats op zaterdag 12 oktober a.s.

De opbrengst van deze rommelmarkt is bestemd voor het weeshuis Peduli Anak op Lombok. Dit weeshuis is vorig jaar ingestort na een reeks aardbevingen. Een belangrijk deel van het complex is daar inmiddels hersteld, maar financiële hulp is nog steeds dringend gewenst. Voor meer informatie zie hun website: Peduli Anak foundation.

Spullen gezocht

Heeft U goede en verkoopbare spullen of prijsjes voor de loterij, die u voor dit doel wilt afstaan, dan kunt u deze op vrijdag 11 oktober tussen 15.00 en 20.00 uur bij de Genesarethkerk inleveren.

Iedereen welkom

Natuurlijk bent u op zaterdag 12 oktober a.s. van harte welkom tussen 10.00 en 16.00 uur om mooie spullen te kopen voor het goede doel!

U steunt zo'n project toch ook?