Parochiebedevaart naar Lourdes in 2020

'Elkaar beter leren kennen en verbinden', met dat doel organiseert het pastoraal team een 6-daagse bedevaart naar Lourdes in 2020. In samenwerking met de Vereniging Nederlandse Bedevaarten (www.vnb.nl) is een mooie reis te boeken inclusief vlucht en accommodatie voor de periode 25 t/m 30 april.

Jong, middelbaar, oud, minder mobiel of juist heel energiek? 'Iedereen kan mee!' De vrijwilligers en begeleiders van Stichting VNB reizen mee en zullen goed voor ons zorgen. Ook zoeken we nog eigen vrijwilligers die tijdens de reis willen helpen met het duwen van een rolstoel of anderzins kunnen helpen.

Aanmelden

U kunt zich nu al opgeven voor deze reis. Vul daartoe het Aanmeldingsformulier in.
In onderstaande folder treft u meer informatie aan over de reis en de kosten:

U kunt de documenten downloaden door onderaan op het plaatje voor downloaden te klikken.

Nog vragen?

Als u nog vragen heeft over deze reis dan kunt u contact opnemen met Diaken Ronald van Berkel, projectleider en aanspreekpunt voor al uw vragen. Ook kunt u mailen naar hnpzlourdes@gmail.com

Gaat u mee als vrijwilliger?

Zijn er energieke mensen, die mee willen maar daarbij ook nog energie over hebben om anderen in de reis te ondersteunen? Meldt u dan aan als ambassadeur van deze bedevaart en neem deel aan de kerngroep! Iedere vrijwilliger is welkom. We hopen op parochiebrede steun. Vragen kunt u ook op dit gebied richten aan hnpzlourdes@gmail.com.

Bedevaart Lourdes 2020.png