Parochie Jongeren Ontmoeting

Op zondag 7 april 2019 zijn alle jongeren uit Zoetermeer welkom vanaf 14.00 uur in De Kapelaan voor leuke activiteiten en om elkaar beter te leren kennen. Deze Jongerenontmoeting wordt georganiseerd door een groep enthousiaste jongeren van onze parochie voor jongeren van de parochie.

Aan de hand van leuke activiteiten wordt gekeken naar wat jongeren bezig houdt. Hoe zien zij hun toekomst? En waar hebben zij behoefte aan? De uitkomsten van deze bijeenkomst worden door de organiserende jongeren gebruikt om een programma van activiteiten voor de toekomst in elkaar te zetten. Na afloop is er een gezellige BBQ. Achter in de kerk liggen flyers en poster.

Ben je geïnteresseerd? Kom dan langs en doe mee! Wil je ook een hapje blijven eten? Meld je dan aan via jongerentreffen.invitation@gmail.com

Jongerenontmoeting 07042019.png

Klik op het plaatje voor een grote weergave.

Wie zijn wij?

Wij zijn de organisatie achter verschillende jongerenactiviteiten binnen de Nicolaasparochie in Zoetermeer.

Waarom organiseren wij een ontmoeting?

Wij zijn op zoek naar nieuwe ideeën voor jongerenactiviteiten die wij kunnen organiseren. Tegelijkertijd proberen wij de parochie toegankelijker te maken voor jongeren.

Wat zijn wij van plan?

Wij willen graag nieuwe jongerenactiviteiten aanbieden aan een breder publiek aan jongeren. Daarnaast willen wij graag jongeren ontmoeten en bij elkaar brengen

Hoe zijn we van plan dit te bereiken?

Wij hebben voor het bedenken van nieuwe activiteiten de input nodig van allerlei jongeren uit Zoetermeer. Hiervoor hebben wij JOU nodig.

Heb je nog vragen?

Stuur ze naar jongerentreffen.invitation@gmail.com