Kloosterweekend voor jonge mensen in Casella


Jezelf even terugtrekken uit de hectiek van alledag en de stilte van het klooster opzoeken. Dat willen we gaan doen in het weekend van 9 t/m 11 maart 2018. Met een groep van maximaal 7 deelnemers, jonge mensen van 18 t/m 35 jaar, gaan we naar Casella in Hilversum, het gastenverblijf van de zusters Augustinessen van de Heilige Monica. Casella is een religieuze leefgemeenschap waar mensen samenleven volgens de regel van Sint Augustinus, uit liefde tot God. Samen bieden zij een open huis voor jonge mensen die op zoek zijn naar stilte en ontmoeting.

Informatiebijeenkomst 7 januari

Ben je geïnteresseerd of wil je vrijblijvend meer weten? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op zondag 7 januari a.s. om 12.00 uur in de jongerenruimte van De Kapelaan, Nicolaasplein 2. Pastor Ella Feijen geeft dan uitleg over het programma en de kosten (ca 50-80 euro).

Aanmelden, meer informatie

Het kloosterweekend wordt begeleid door pastor Ella Feijen. Aanmelden voor het kloosterweekend kan tot 31 januari 2018 via het parochiebureau of info@hnpz.nl. U kunt ook mailen naar pastor Feijen voor vragen: e.feijen@hnpz.nl

kloosterwknd Casella.png

Update januari 2018


Wegens te weinig belangstelling gaat dit kloosterweekend voor deze leeftijd niet door.