Kerstvieringen voor jong en oud

persbericht

Ook in 2019 heeft de H. Nicolaasparochie met Kerstmis een diversiteit aan vieringen voor alle leeftijden. In de vijf katholieke kerken (Nicolaaskerk, Doortocht, Tabor, Wijngaard en Genesareth), worden Kerstvieringen aangeboden voor kinderen, jongeren, gezinnen en een gemengd publiek. En natuurlijk zijn er voor de belangrijke muzikale ondersteuning, afhankelijk van de viering, kinderkoren en gemengde koren aanwezig.

Kleuter- en gezinsviering

De aftrap op zondag 24 december a.s. is traditioneel met de kleuterviering in de Wijngaard (Rokkeveen). De allerkleinsten worden om 17 uur meegenomen in het tot de verbeelding sprekende Kerstverhaal. Mama's, papa's, oma's en opa's zijn van hartelijk welkom als begeleider om mee te zingen. Vanaf 19 uur is het de beurt aan de iets grotere kinderen en hun ouders bij twee gezinsvieringen in de Tabor en de Wijngaard. Hier zingen de kinderkoren Melodia en De Rokkertjes naar hartenlust diverse kerstliedjes. Zij brengen het geboorteverhaal van Jezus muzikaal tot leven.

Jongeren en gemengd publiek

Om 19 uur is er in de Nicolaaskerk een Jongerenkerstviering met het speciaal voor deze viering opgerichte projectkoor. De vieringen voor alle leeftijden (gemengd publiek) beginnen om 21.00 uur. De laatste viering van de Kerstavond, de 'nachtmis', is om 22 uur in de Nicolaaskerk en daar wordt de muziek verzorgd door middenkoor Incanto. Kunt u er op kerstavond niet bij zijn, dan zijn er ook nog mooie vieringen op eerste kerstdag. Meer informatie over het soort vieringen en de locaties treft u aan in onze vieringenagenda.

En bezoek ook eens onze activiteitenagenda. U bent van harte welkom bij ons.

Kerstvieringen 2019.png