'Dagboek van een diaken' gepresenteerd

Op zaterdag 3 november 2018 heeft diaken Ronald van Berkel zijn boek 'Dagboek van een diaken' in de H.Agneskerk gepresenteerd.

Diaken Van Berkel heeft 11 jaar gewerkt in Den Haag en dit bracht hem bijzondere ontmoetingen en gebeurtenissen. Een aantal bijzondere verhalen over die tijd heeft hij gebundeld in een boek. ‘Misbruikt’. ‘Bespuwd en bedreigd, maar in liefde aanvaard’, ‘Chaos in de Schilderswijk door een uitvaart’. Het zijn enkele titels van de 20 verhalen.

Op dinsdag 13 november a.s. vertelt hij in onze parochie over zijn werk in de Haagse Schilderswijk en de andere wijken van Den Haag en is zijn boek op deze avond te koop voor €14,95.

Iedereen is van harte welkom vanaf 19.30 uur in De Kapelaan, Nicolaasplein 2 te Zoetermeer.

aanmelden graag via geloofscentrum@hnpz.nl ivm koffie/thee.

van-berkel-01.jpg