Overzicht Jeugdkoren

Zingen tijdens de vieringen van de wekelijkse liturgie blijft een leuke bezigheid. Samen zingen is supergezellig en het bevordert de ontwikkeling van je stem. Onder de douche of op de fiets, zingen is geluk!

Onze jeugdkoren begeleiden vieringen in de diverse kerken. Natuurlijk zingen ze ook met Kerstmis en Palmpasen. De leuke, moderne liedjes, die worden gezongen passen goed bij de thema's van de vieringen. Koorleden die een instrument bespelen, krijgen vaak ook de kans om iets te spelen tijdens de vieringen. En we maken ook een keer per jaar een leuk uitje met het hele koor.

Binnen de parochie zijn een paar jeugd- en jongerenkoren actief en regelmatig worden jongeren voor een projectkoor uitgenodigd, met name in de aanloop naar Pasen en Kerstmis.

Vanaf 7 jaar

• Tabor: Gezinskoor Melodia
  • Wijngaard: De Rokkertjes
kinderkoren.jpeg
Praise logo.jpg

Ben je 15 plus?

Dan kun je lid worden van Jongerenkoor Praise, een zelfstandig koor onder leiding van Rosalinde Heidweiller, dat ook vaak de vieringen (in De Doortocht) muzikaal ondersteunt.

Zie ook: www.jkpraise.nl.