Agenda Activiteiten parochie 2019

NOV 2019  Tijdstip  Locatie  Bijzonderheden / activiteiten in de parochie
vrij 15

Inschrijven project Heilige Communie

Het project Eerste Heilige Communie gaat in januari van start. U kunt uw kind opgeven tot in december, maar bij voorkeur voor 15 november a.s. Zie voor meer informatie Start Project 1e Heilige Communie 2020

za 16

't Schuurtje van Vincentius

9-15.00

Plesmanstraat 7-8

Er is een groot aanbod van tweedehands artikelen die in goede staat verkeren. De opbrengst van de verkoop komt ten goede aan mensen die dat hard nodig hebben. Bruikbare spullen, schone en hele kleding en oud papier kunt u brengen op de verkoopdag. Dat kan ook elke maandag van 13.00 tot 16.00 uur. Spullen die te groot zijn om zelf te brengen kunnen worden opgehaald, afspreken kan op telefoon 06-344 590 02. In de gezellige koffiehoek is voor een klein bedrag een kopje koffie, thee of soep te verkrijgen. U bent van harte welkom.

Zo 17

Armoedeweekend

Alle kerken

Deze zondag staat in het teken van het Armoedeweekend. Deze is een paar jaar geleden ingesteld door Paus Franciscus op de zondag voor het Hoogfeest van Christus Koning, de afsluiting van het kerkelijk jaar. Wij zullen extra aandacht besteden aan het werk van de PCI en de collecte is ook voor hen bestemd. In alle kerken lig de folder met het jaarverslag.

ma 25

Bijbel-Geloofsgesprek

20-21.30

De Kapelaan

Als je samen met anderen een Bijbelverhaal leest en erover in gesprek gaat, dan klinkt ons eigen leven hierin mee. Deze groep is voor 20-30-40-50-ers en wordt begeleid door pastor Ella Feijen. Aanmelding is gewenst ivm koffie/thee via geloofscentrum@hnpz.nl

woe 27

Bijbel-Geloofsgesprek

10-11.30

De Kapelaan

Als je samen met anderen een Bijbelverhaal leest en erover in gesprek gaat, dan klinkt ons eigen leven hierin mee. Deze groep is voor alle leeftijden en wordt begeleid door pastor Ella Feijen. Aanmelding is gewenst ivm koffie/thee via geloofscentrum@hnpz.nl

DEC 2019  Tijdstip  Locatie  Bijzonderheden / activiteiten in de parochie
Zo 1

Kerk-Omroep

Nicolaaskerk

Vanaf 1 december 2019 is wekelijks de viering in de H.Nicolaaskerk te volgen via www.kerkomroep.nl. Zie voor meer informatie Online viering volgen via Kerkomroep

Jubileumviering Diaken Van Berkel

Nicolaaskerk

Op 2 december is het 12 1⁄2 jaar geleden dat Ronald van Berkel tot diaken is gewijd. Bij dit jubileum wordt stilgestaan in de eucharistieviering van zondag 1 december in de H. Nicolaaskerk. Een viering uit dankbaarheid waarin pater Domininiek Deraeve SDB de hoofdcelebrant zal zijn en Ronald van Berkel als diaken zal assisteren. Het koor Incanto olv. Willien van Wieringen zal deze viering muzikaal verzorgen. U bent allen van harte uitgenodigd om dit jubileum mee te vieren.

Di 3

Bestellingen Wijnactie

Parochiebureau Op 3 december dienen alle  bestellingen voor de wijnactie binnen te zijn bij het Parochiebureau. Zie voor meer informatie Wijnactie voor kerstdagen