Agenda Activiteiten parochie 2020

't Schuurtje van Vincentius - uitverkoop

9-15.00

Plesmanstraat 7-8

Bij 't Schuurtje is een groot aanbod van tweedehands artikelen die in goede staat verkeren. De opbrengst van de verkoop komt ten goede aan mensen die dat hard nodig hebben. Bruikbare spullen, schone en hele kleding en oud papier kunt u brengen op de verkoopdag. Dat kan ook elke maandag van 13.00 tot 16.00 uur. Spullen die te groot zijn om zelf te brengen kunnen worden opgehaald, afspreken kan op telefoon 06-344 590 02. In de gezellige koffiehoek is voor een klein bedrag een kopje koffie, thee of soep te verkrijgen.

Om ruimte te maken in het Schuurtje zullen op deze zaterdag alle spullen met 50% korting te koop worden aangeboden! U bent van harte welkom.

Inluidmoment Actie Kerkbalans

De Kapelaan

Samen met de leden van de protestantse gemeenschap luiden we de actie Kerkbalans weer in. Om 12.15 uur bent u van harte welkom in "De Kapelaan". Met name de trouwe lopers van vorige jaren nodigen we van harte uit. U verdient het om gezien te worden. Er is een inspirerende lezing, er is muziek en daarna in de kerk nog orgelspel.
Om 13.00 uur luiden in Zoetermeer alle kerkklokken. Na een eenvoudige lunch zullen de enveloppen kunnen worden meegenomen ter verspreiding. We hopen dat we ook dit jaar weer kunnen laten zien, dat we een enthousiaste gemeenschap zijn, die bereid is om "te lopen voor de parochie".

FEB 2020  Tijdstip  Locatie  Bijzonderheden / activiteiten in de parochie
Do 6 Alpha cursus 'Is er meer?'

18.45-22 uur

De Kapelaan