Openingstijden Parochiebureau

Wij zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag geopend van 9.00 - 12.30 uur. Zie voor alle contactgegevens onze contactpagina.

Noodtelefoon

Alleen voor dringende gevallen zoals uitvaarten, ziekenzalvingen en in geval van pastorale nood kan het mobiele telefoonnummer gebeld worden, dat op het bandje wordt vermeld. Deze noodtelefoon wordt beantwoord door vrijwilligers. Wij vragen u daarom vriendelijk alleen te bellen in geval van een dringende noodsituatie zoals vermeld.

Gewijzigde openingstijden

In de zomerperiode is er een aangepast rooster. Zie hiervoor ons mededelingenblad of onze website. En op de volgende feestdagen is het Parochiebureau gesloten.

Bijzondere (feest)dagen 2020
Woe 25 dec 2019 1e Kerstdag
Do 26 dec 2019 2e Kerstdag
woe 1 jan 2020 Nieuwjaarsdag
Do 9 april 2020 Witte Donderdag
Vrij 10 april 2020 Goede Vrijdag
Ma 13 april 2020 2e Paasdag
Ma 27 april 2020 Koningsdag
Do 10 mei 2020 Hemelvaartdag
Ma 1 juni 2020 2e Pinksterdag
Zo 1 nov 2020 Allerheiligen
Vrij 25 dec 2020 1e Kerstdag
Za 26 dec 2020 2e Kerstdag

Kerk openstellingmariaportaal nicolaas.jpg

Het Mariaportaal van de Nicolaas is dagelijks geopend en op zaterdagmiddag is ook de Nicolaaskerk open voor stil gebed.

In de Genesareth is  het Stiltecentrum geopend iedere zaterdagmiddag voor gebed, stilte of een kaarsje.

Voor een actueel overzicht van onze vieringen en kerkopenstellingen kijkt u bij Vieringen.

Iedereen is bij ons welkom

om een kaarsje op te steken..kaarsje.jpg

In het Mariaportaal is ruimte voor een stil gebed, meditatie of een kaarsje opsteken. Ook op zaterdagmiddag is de Nicolaaskerk open om even stil te zijn en tot rust te komen. Als u daar behoefte aan heeft kunt u ook een praatje maken met 1 van onze vrijwilligers of een afspraak maken met een geestelijke.

Verder bent u ook van harte welkom in de Genesareth in het Stiltecentrum voor gebed, stilte of een kaarsje.

Agenda ACTUEEL

Agenda Activiteiten