Wat voor vrijwilligerswerk is er te doen?

Op alle locaties zijn vrijwilligers nodig: Denkers en Doeners.

Voorbereiding vieringen

Ter ondersteuning van de vieringen en activiteiten in de kerken zijn er kosters nodig, misdienaars, dirigenten, koren, mensen die liturgisch bloemschikken, een koffieploeg en schoonmakers.

Ouderen- en ziekenbezoek

Er worden ook ouderen en zieken bezocht en speciale vieringen en activiteiten georganiseerd voor jongeren.

Bijzondere projecten

Soms zijn er bijzondere projecten waar extra handen bij nodig zijn zoals het jaarlijks Jeugdfeest of Eerste Heilige Communie- en Vormsel projecten.

Hand- en spandiensten

Daarnaast zijn er gebouwenbeheerders nodig, bedrijfshulpverleners, mensen die post willen bezorgen... kortom, teveel om op te noemen

Geïnteresseerd?

Iedereen heeft zo zijn kwaliteiten en die willen wij graag inzetten op een juiste wijze. Vindt u het leuk om voor korte of langere tijd actief te zijn als vrijwilliger? Heeft u een paar uurtjes voor de Parochie over? Kom dan eens praten op het Parochiebureau. Of praat u eens met leden van het Pastoraal team, met leden van een vicariaatberaad of andere vrijwilligers in één van onze kerken. Wij denken graag met u mee.

Meer weten over ons actueel aanbod? Kijk ook even op Vacatures.

Of vraag informatie op via ons Contactformulier Vrijwilligers dan bekijken we samen wat er mogelijk is.

button vrijwilligers.png

Vrijwilligers in actie 2015.png