Bouwtraject Parochieel Centrum, Fase 4

Het pand is opgeleverd!

26 oktober 2014

Officiële oplevering
Eindelijk was het zover. Op 26 oktober 2014 was de oplevering van het nieuwe Parochieel Centrum. Het gebouw, gebouwd door Bouwbedrijf du Prie uit Delft en de bouwinstallaties verzorgd door het bedrijf Dubotechniek werden beiden opgeleverd naar volle tevredenheid van het parochiebestuur en de architect. Het gebouw is modern, maar ook sober en licht en staat duidelijk in verbinding met de H.Nicolaaskerk. Veel relaties en parochianen bezochten het pand en werden enthousiast.

Fondsenwerving en Open Huis
Het was echter nog een kaal pand, dat ingericht moest worden en de hoop was gevestigd op het Zoetermeerse bedrijfsleven en de parochianen.  Op 29 november 2014 werd er snel een Open Huis georganiseerd zodat iedereen alvast een kijkje kon nemen in het nieuwe gebouw. Ook ging een 10-tjes actie van start via het Actiefonds. Er was voor jong en oud iets te doen en gelukkig kregen we ook veel aandacht hiervoor in de media. Zoetermeer heeft al een beetje kennis kunnen maken met het nieuwe bruisende hart van onze parochie.