Bouwtraject Parochieel Centrum, Fase 3

De oplevering is in zicht!
15 september 2014, verslag Leo de Brabander, Adviseur Bouwzaken

Er is in de afgelopen maanden hard doorgewerkt aan de bouw van het nieuwe Parochieel Centrum. De ramen en kozijnen zaten er voor de bouwvak al in en momenteel worden de laatste zaken zoals elektra binnen afgehandeld. Naar verwachting begin oktober, zal het pand door de aannemer worden opgeleverd. Dat is enkele weken sneller dan verwacht en ook mooi binnen het bouwbudget. Maar opleveren betekent nog niet in gebruik nemen, want er is nog veel te doen.

Voorbereiding Exploitatie

In november 2014 zal er een stichting worden opgericht, die de exploitatie van het Parochieel Centrum zal gaan regelen voor de parochie. We moeten dringend op zoek naar een beheerder en vrijwilligers om dit centrum te 'runnen' en ook de inrichting van het Centrum moet nog geregeld. Gelukkig is er al een mooi inrichtingsplan opgesteld door een interieurarchitect en hebben we al een goed beeld van wat we nodig hebben. Nu nog op zoek naar sponsors. De oplevering komt nu snel in zicht.