Jeugd- en Jongerenfeest 2017: springkussen en Age of Empires

Persbericht

Op zaterdag 24 juni 2017 sluit de H. Nicolaasparochie het Jeugd- en Jongerenseizoen af met het inmiddels traditionele Jeugd- en Jongerenfeest. Vanaf 15.30 uur zijn er allerlei leuke, spetterende activiteiten in en rondom het Parochieel Centrum 'De Kapelaan' aan het Nicolaasplein te beleven.

Voor kinderen wordt een springkussen neergezet en voor tieners zijn er leuk workshops. Iedereen is welkom! Wil je meedoen aan de waterspelletjes of aan de workshops (creativiteit of bijbels theater), dan kun je je tot vrijdag 23 juni, 18.00 uur aanmelden via nicolaasjeugdfeest@hnpz.nl o.v.v. naam en leeftijd.

Voor de tieners zijn er twee workshops: V-loggen en een grafity-workshop. Tegen 18.00 uur doen we ons tegoed aan een bescheiden BBQ. Afsluitend is er om 19.00 uur een gezamenlijke jeugd- en jongerenviering in de Nicolaaskerk onder leiding van de pastor Walther Burgering.

Age of Empires

's Avonds is er vanaf 19.30 uur een jongerenfeest in de vorm van een LAN-Party voor jongeren van 15 jaar en ouder. Neem je eigen laptop mee naar de jongerenruimte van De Kapelaan en speel Age of Empires. Geen zin in this game? Dan is er op de top-floor van de jongerenruimte een wii in stelling gebracht. Voor ieder wat wils dus. Opgeven is ook hier wenselijk, maar niet noodzakelijk. Het liefst voor aanstaande vrijdag 20.00 uur via nicolaasjeugdfeest@hnpz.nl o.v.v. naam en leeftijd. Het Jongerenfeest is in de jongerenruimte van 'De Kapelaan' aan het Nicolaasplein 2. Meer informatie bij Walther Burgering (06-29.562.865) of via www.nicolaasjongeren.nl.