Taartenbakkers gezocht Startdag

Op zondag 10 september 2017, om 10.30 uur, vieren we weer in de H.Nicolaaskerk de gezamenlijke Startdag met de hele parochie. Op die dag zijn alle andere kerken gesloten.

Iets lekkers voor bij de koffie

Na afloop van de viering ontmoeten we elkaar in het Parochieel Centrum 'De Kapelaan'. Dit keer geen broodje, maar iets lekkers bij de koffie zoals cake, taart of zelf gemaakte koekjes. Daar hebben we uw hulp bij nodig. We trakteren zo elkaar. Wie o wie wil bakkend aan de slag voor zijn mede-parochianen of wellicht iets lekkers kopen voor bij de koffie? Iedereen mag wat meenemen. Als er over blijft, dan trakteren we nabijgelegen verzorgingshuizen.

Aanmelden

Als u interesse heeft om een baksel (of twee) te maken, wilt u dan zo vriendelijk zijn een berichtje te sturen aan info@hnpz.nl of een belletje te geven aan het parochiebureau (316 30 44) en dit door te geven, zodat we tijdig weten of er voldoende aanwezig is voor iedereen.

Inleveren

U kunt op de dag zelf, hetgeen u heeft gebakken inleveren voorafgaand aan de viering bij het Parochieel Centrum 'De Kapelaan', Nicolaasplein 2.

Alvast hartelijk dank!

taart.png