Plantenverkoop Begraafplaats

Zoals aangekondigd zal in het najaar van 2017 de begraafplaats achter de H.Nicolaaskerk, Dorpsstraat 24, worden geruimd, gerenoveerd en nieuw in gebruik worden genomen. In verband met deze ruiming, halverwege september gepland, zal ook de beplanting moeten wijken. Er staat echter nog een aantal mooie planten, die we niet verloren willen laten gaan. De Commissie Renovatie begraafplaats heeft daarom voor de verkoop geschikte planten speciaal geselecteerd, die zullen worden verkocht.

Opbrengst is voor renovatie

Op zaterdag 9 september 2017 zal tussen 9 en 12 uur een plantenverkoop op de begraafplaats worden georganiseerd. De opbrengst is voor de renovatie van de begraafplaats, dus u sponsort met de aankoop tevens een goed doel. Houdt u er rekening mee dat u de plant wel zelf moet uitgraven, dus breng een spade mee!

Begraafplaats links.png