Peter van Rooijen nieuwe projectleider Nicolaasproject

Het Nicolaasproject gaat in 2018 onverminderd voort. Na het vertrek van Walther Burgering is een nieuwe projectleider voor het project gevonden. Peter van Rooijen neemt het stokje van Walther per direct over. Peter van Rooijen is geen onbekende binnen de H.Nicolaasparochie. Hij is o.a. jarenlang algemeen coördinator voor vrijwilligers geweest van de H.Nicolaaskerk en is gebedsleider.

Nieuwjaarsbijeenkomst 17 januari 2018

Op  woensdagavond 17 januari 2018 wordt er een nieuwjaarsbijeenkomst georganiseerd in het WZH Oosterheem en zal hij worden voorgesteld. Door de inzet van Peter kunnen we met frisse moed doorgaan en zijn enthousiasme en deskundigheid zullen naast vertrouwde activiteiten ook nieuwe zaken aan bod laten komen ten behoeve van mensen in de wijk Oosterheem.

Iedereen is van harte welkom op 17 januari a.s. Vanaf 19.00 uur is er koffie en thee, waarna een hapje en een drankje wordt aangeboden en een korte toespraak wordt gegeven. Maar, er is vooral ontmoeting met elkaar in een ongedwongen sfeer in het Kooktheater van het WZH, Florence Nightingalelaan 92. Heeft u vragen? Stuur deze dan aan nicolaasproject@hnpz.nl.

Wij wensen Peter heel veel succes bij de invulling van deze nieuwe taak.

Peter van Rooijen.png