Met Kerst 2017 hoeft u niet alleen te zijn!

kerststal_doortocht.jpgHet ware Kerstgevoel beleeft u in de kerk

Iedereen, die op zoek is naar het ware kerstgevoel, is van harte welkom in onze vijf kerken. Klik voor een overzicht van de vieringen hier.

Kerst Inn

Niemand hoeft alleen te zijn met kerst, want ook de jaarlijkse Kerst Inn zorgt voor gratis vertier en daar kunt u mensen ontmoeten en samen Kerst vieren op 1e kerstdag (voor jong en oud). Zie voor meer informatie Kerst Inn 2017.

Kerstbrunch

Op 25 december kan iedereen, die met de Kerst anders alleen onder de boom zit, gezelligheid vinden bij het Nicolaasproject Oosterheem. We bieden in het WZH-Oosterheem aan de Florence Nightingalelaan 92 een Kerstbrunch aan, die om 12.30 uur begint. We eten samen en dan toasten we op de Kerstdagen. Daarnaast vertellen we het Kerstverhaal op een eigentijdse manier. Er gaan ook stemmen op om samen een Kerstlied ten gehore te brengen. Kortom, een interactieve, fijne bijeenkomst.

Opgeven noodzakelijk

De Kerstbrunch wordt samen met Perron 28 georganiseerd en is gratis en vrij toegankelijk, maar opgave vooraf is noodzakelijk vanwege de catering. Dat kan tot 23 december via nicolaasproject@hnpz.nl of telefonisch: T: 06-29 562 865. Fijn als we elkaar op deze eerste Kerstdag weer mogen treffen.

Graag tot ziens in onze parochie met Kerst!

Wij wensen u een gezegend Kerstfeest!