Zomerkamp

Nicolaasparochie Zoetermeer

Sinds 1997 organiseert het leidingteam van het Zomerkamp Nicolaas Parochie Zoetermeer, bestaande uit minimaal 12 vrijwilligers, jaarlijks een onwijs gaaf zomerkamp voor kinderen van 7 t/m 15 jaar.

We hebben in die jaren al veel kampeerboerderijen bezocht, bijvoorbeeld die in Ommen, Apeldoorn en Eersel. Zodra alle 50 kinderen in de bus zitten begint de onvergetelijke week!

Dit kamp wordt georganiseerd door vrijwilligers uit de parochie, die veel ervaring hebben en al jaren meegaan. Uw kind is in veilige handen.

zomerkamp 2014-2.JPG
zomerkamp 2014.JPG

Ga je mee?

Ben jij tussen de 7 en de 16 jaar? Dan mag jij met ons mee op kamp. We hebben twee groepen, de A-groep is voor kinderen die het jaar voor de vakantie in groep 7 of lager zaten en de B-groep voor kinderen die in groep acht of op de middelbare zitten én jonger zijn dan 16 jaar.

Je kunt je inschrijven via de site van www.hetzomerkamp.nl

Beleef een onvergetelijk avontuur en ga mee! Veel plezier!