M-Twentyfive is DOEN!

Matteüs 25

M-twentyfive is DOEN! M-twentyfive is géén catechese, maar een DOE-activiteit. De naam komt van het 25e hoofdstuk uit het Evangelie van Matteüs. Hierin zijn de werken van barmhartigheid beschreven, de basis voor de acties die M-twentyfive doet.

M-twentyfive is een diaconale jongerengroep, die zich inzet voor individuen en groepen in de samenleving, die extra aandacht en zorg kunnen gebruiken.

Zo gaan M-twentyfivers op bezoek bij ouderen, bij zieken en gevangenen.

Ex-gedetineerde als gastspreker

Zondag 12 april

Op zondagmiddag 12 april ontvangt M-25 ex-gedetineerde Robert. Ja, je mag het eigenlijk niet missen. Via stichting Exodus komt Robert vertellen over zijn verslaving en zijn detentietijd. Kom je ook luisteren?

Je bent van harte welkom in de jongerenruimte van het Parochieel Centrum van 12 tot 14 uur!

Kun je dit keer niet komen?

Er staan nog meer leuke bijeenkomsten gepland:

• zondag 3 mei
  • zondag 7 juni

En we doen nog meer....

• Donderdag 16 april, 16.30 - 19.30 uur
    Eten met het Bisdom
  • Zaterdag 18 april
    Kledinginzameling voor de Voedselbank
  • In mei
    rolstoelwandelen met demente ouderen in Oosterheem
  • Vrijdag 21 t/m maandag 24 augustus
    Zusters en bedevaartgangers helpen in Beauraing

Maandelijkse bijeenkomst

Elke eerste zondag van de maand is er een bijeenkomst waarbij met een gast naar de problemen binnen de samenleving wordt gekeken. Daarna gaan jongeren zelf aan de slag om te kijken hoe zij het verschil kunnen maken en welke activiteiten kunnen worden ondernomen.

Er is een gast, een spel en een goed verhaal en wordt er een activiteit gedaan voor straatpastoraat, zieken- of verzorgingshuis, gevangenis of voedselbank.

Twee groepen

M25 sponsoravond.JPGEr zijn 2 M-twentyfive groepen, ingedeeld naar leeftijd (12-15 en 16-plus). Alleen de groep boven 16 jaar komt in aanmerking voor het bezoeken van gevangenen.

Kom eens langs,
met M25 steek je de handen uit de mouwen en maak wat van je geloof!

Voor wie?

Alle jongeren tussen 12 en 25 jaar