In Betweens

Je bent jong en je gelooft wat

Je bent 13 jaar of ouder en je hebt vragen over het geloof, over de kerk, over katholiek zijn in deze tijd maar je gaat zeker niet op een geloofscursus? Dan is In Betweens voor jou!

We ontmoeten elkaar tijdens een gezellige en lekkere maaltijd, die we zelf eerst klaar maken!

We luisteren naar een Bijbelverhaal, dat net even anders verteld wordt door een gast (storytelling, theater, muziek) en we geven onze mening over wat wij uit dit verhaal halen.

Top 10 verhalen en recepten

We sluiten elke bijeenkomst af met een score- formulier. Welk cijfer geven we dit verhaal en deze gast? Aan het eind van het seizoen hebben we een mooie top tien! Daar maken we een boekje van met ons commentaar, een column van de gast en de lekkerste recepten!

In between.png

Voor wie?

Alle jongeren van 13  t/m ca. 18 jaar

Wanneer?