Zit je op de Basisschool?

Kinderen van de basisschoolleeftijd kunnen hun Eerste Heilige Communie doen (vanaf groep 4) en het H. Vormsel krijgen toegediend (vanaf groep 8).

Wil je je Eerste Heilige Communie doen of het Vormsel?

Kom er bij! Alle kinderen zijn welkom in onze kerk. En wil je ook 'te communie' gaan tijdens een viering, dan dien je het sacrament van de Eerste Heilige Communie te hebben gedaan. Ieder jaar is er een speciaal project, waar je ouders je voor kunnen aanmelden: Eerste Heilige Communie.

Ook Het Vormselproject gaat jaarlijks in het najaar van start.
Meer weten? Zie Vormsel.

En er is meer ..

Er is voor jonge kinderen nog veel meer te beleven binnen de parochie. Het hele jaar door zijn er speciale gezinsvieringen. Gezinsvieringen zijn specifiek ingericht voor gezinnen met (jonge) kinderen, ook de overweging en de liturgie is afgestemd op de jeugd. Voor een actueel overzicht van de vieringen kijk je op Vieringen.

Specials zijn er met Sint Maarten, de kerstmusical en Palmpasen. De relatie tussen de meeste scholen en de parochie is warm te noemen. Daarom worden veel schoolvieringen met Pasen en Kerstmis in één van de Zoetermeerse kerken gehouden in samenwerking met één van de pastores.

Zomerkamp

Elk jaar is er ook een leuk zomerkamp. Kijk op zomerkamp

Kun je al lezen? Kom zingen!

In twee wijkkerken zijn gezins- en jeugdkoren actief. Ieder koor bestaat uit kinderen die op de basisschool zitten en het leuk vinden om muziek te maken of te zingen. Er worden populaire liederen gezongen en natuurlijk wordt er ook tijdens het repeteren voor limonade en wat lekkers gezorgd. Kom je een keer kijken? Er is er vast 1 bij jou in de buurt.  Jeugdkoren

Misdienaar worden?

En heb je er wel eens aan gedacht om misdienaar (j/m) worden? Kijk eens op Misdienaar

Nog vragen?

Stuur dan een berichtje naar pastor Walther Burgering. Hij kan alles vertellen over alle parochieactiviteiten. Email: w.burgering@hnpz.nl.

Informatie Jeugdkoren

De volgende jeugd en gezinskoren zijn terug te vinden bij Jeugdkoren

• Tabor, Melodia
  • Wijngaard, De Rokkertjes