Studeren of werken?

16 jaar en ouder

Als je 16 jaar of ouder bent sta je voor veel vragen in het leven. Ga je studeren of werken? En wat doe je in de weekenden en met je leven? Je kunt je bij diverse groepen aansluiten voor vaak of wat minder vaak contact. Maar wel gezellig samen leuke dingen doen.

Diverse jeugdgroepen

De volgende groepen zijn in onze parochie actief waar je je thuis kunt voelen.

• Praise jongerenkoor (www.jkpraise.nl): samen zingen.
  • M25 voor wie de handen uit de mouwen wil steken
  • RK Jongerenvereniging WESP

Veel van deze groepen komen samen in het JongerenCentrum van het Parochieel Centrum. Al deze groepen zijn vertegenwoordigd in het Platform Jeugd en Jongeren, dat ook één keer per jaar een Jongereninspraak verzorgd. Daar kan ook jij je ideeën spuien.

Een paar keer per jaar zijn er bijzondere events. De belangrijkste: het midwintertreffen en het jeugdfeest eind juni. Kijk bijvoorbeeld eens bij Jeugdfeest

Jongerenvoettocht Brielle, The Passion en bijbelgesprekken

Ook is er ieder jaar de jongerenvoettocht van Heenvliet naar de bedevaartkerk in Brielle, waar de Martelaren van Gorkum worden vereerd. En we volgen natuurlijk The Passion.

Ook is er een Bijbelgespreksgroep 'Geloof en Leven', die regelmatig bij elkaar zit onder leiding van pastor Walther Burgering op de zondagmiddag.

Koster worden?

En heb je er wel eens aan gedacht om koster (j/m) te worden? Laat het ons weten!

Nog vragen?

Stuur dan een berichtje naar pastor Walther Burgering. Hij kan alles vertellen over alle parochieactiviteiten voor jongeren vanaf 16 jaar en jong volwassenen.

E: w.burgering@hnpz.nl

Persoonlijke geloofsontwikkeling

Zit je met veel vragen en zou je graag eens een jaar lang wekelijks praten met een begeleider over je geloof(sontwikkeling), dan stap je in het Peregrinusproject. Aanmelden kan bij pastor Walther Burgering.

Meer info: www.bisdomrotterdam.nl