Zit je op de Middelbare School?

Ook de tieners komen in de H. Nicolaasparochie goed aan hun trekken. Na het vormsel kunnen ze elke maand naar de speciale jongerenviering. Zie ook Jongerenvieringen

Diverse jeugdgroepen

En je kunt je aansluiten bij één van de volgende groepen.

• Njoy voor een spetterende spelprogramma op de vrijdagavond.
  • Praise jongerenkoor (www.jkpraise.nl): samen zingen.
  • M25 voor wie de handen uit de mouwen wil steken
  • In betweens maandelijks samen koken en natuurlijk lekker eten en waar een gast vertelt over zijn/haar mooiste Bijbelverhaal.

Veel van deze groepen komen samen in het JongerenCentrum van het Parochieel Centrum. Al deze groepen zijn vertegenwoordigd in het Platform Jeugd en Jongeren, dat ook één keer per jaar een Jongereninspraak verzorgd. Daar kan ook jij je ideeën spuien.

Een paar keer per jaar zijn er bijzondere events. De belangrijkste: het midwintertreffen en het jeugdfeest eind juni.

Zomerkamp

Ook voor jongeren tot 15 jaar is er elk jaar een leuk zomerkamp. Kijk bij zomerkamp

Misdienaar worden?

En heb je er wel eens aan gedacht om misdienaar (j/m) worden? Kijk eens op Misdienaar.

Nog vragen?

Stuur dan een berichtje naar pastor Walther Burgering. Hij kan alles vertellen over alle parochieactiviteiten vanaf 12 jaar.

E: w.burgering@hnpz.nl