Jaarlijks een Jeugdfeest voor alle kinderen en jongeren in de Nicolaasparochie

Als afsluiting van het seizoen worden jeugd en jongeren ieder jaar een middag vermaakt met workshops en een attractie tijdens het jaarlijkse Jeugdfeest van de H. Nicolaasparochie. In 2010 is deze traditie gestart en inmiddels wordt het evenement goed bezocht.

Sport en spel

Tijdens het feest is er aandacht voor alle leeftijden. Ieder jaar probeert de feestcommissie weer een origineel programma in elkaar te zetten. Zo was er een heuse kabelbaan, een klimwand van wel 6 meter hoog en diverse springkussens. Er worden altijd spelletjes binnen en buiten georganiseerd of knutselactivteiten en (muziek)workshops.

Speciaal programma voor oudere jeugd
Voor de wat oudere jeugd t/m 15 jaar zijn er diverse workshops.

Jeugdviering H.Nicolaaskerk

Na het traditionele pannenkoeken eten wordt om 19 uur afgesloten met een enerverende jeugdviering in de H.Nicolaaskerk waarin het jeugdkoor Melodia van zich doet spreken. Onder leiding van de pastores mondt deze viering van communie, zang en gebed uit in de uitreiking van de nieuwe Jongerengids. Deze gratis gids bevat alle jeugd- en jongerenactiviteiten van het komende seizoen.

Aanmelden

Ieder jaar in juni wordt de datum bekend gemaakt, vaak het laatste weekend van juni en dan kun je je aanmelden via nicolaasjeugdfeest@hnpz.nl.

Jeugdfeest.png