Wil je niet stil zitten in de viering?

wordt misdienaar!

Wij zijn altijd op zoek naar Misdienaars. Je krijgt een hele eigen rol. Je wordt begeleid en draait mee in een rooster. Meer weten?

Lees hier verder: Misdienaar

In een jeugdkoor zingen? kinderkoren.jpeg

Ben je tussen de 7 en 12 jaar?

Vind je het leuk om te zingen met leeftijdgenootjes? Elke week repeteren en kletsen en natuurlijk zingen bij de gezinsvieringen 1x per maand. Enkele kerken hebben een Jeugdkoor

WJD JongerenLogo WJD 2016.png

In 2016 hebben acht Zoetermeerse jongeren van onze parochie meegedaan aan de 16-daagse bedevaart naar Krakau en hebben daar de Wereld JongerenDagen meegemaakt. Het was een vermoeiende, maar zeer inspirerende pelgrimage.

Heel veel onderlinge ontmoetingen, ontmoetingen met verschillende heiligen op de weg naar Krakau, ontmoetingen met diverse bisschoppen en pastorale begeleiders en op zondag dé ontmoeting met de paus tijdens de eucharistische massabijeenkomst (meer dan 2 miljoen mensen) op een groot veld net buiten Krakau.

Daarnaast veel gesprekken over het geloof en hoe je je geloof kunt laten groeien door deel te nemen aan een 'netwerk van liefde', wat de (wereld)kerk voor elke jongere kan zijn. Ook was er tijd voor culturele reisjes en een ontmoeting met gastgezinnen in het bisdom Kielce. Over drie jaar, in 2019, worden de WereldJongerenDagen weer gehouden. Dan is de plaats van samenkomst Panama. Binnenkort zullen onze jongeren verslag doen van hun ervaringen op deze weg van barmhartigheid. Geinteresseerd? Ook mee op reis in 2019? Neem dan contact op met pastor Walther Burgering.

WJD 2016.jpg

Ben jij tussen de 13 en 16 jaar oud?

En verveel je je?

We hebben heel veel groepen die saaie avonden op kunnen vullen! We doen spellen, kijken films, koken, eten en zingen. Je krijgt er heel veel echte vrienden bij!

Lees hier verder: Middelbare school

Behoor jij tot de jongeren van onze parochie? (16+)

Kom eens naar een filmavond, samen muziek maken, een avondje gamen. Er wordt van alles georganiseerd voor iedereen die 16 jaar of ouder is in ons nieuwe eigen jongerencentrum in het Parochieel Centrum. Kom eens kijken bij WESP, M25 of Njoy. Meer weten?

Lees hier verder:Studeren of werken

Jeugdfeest was weer geslaagd!

Jeugdfeest 2016.jpg

Jeugd en Jongerenfeest 2016

Jeugd en Jongerenfeest 2017

Onze jeugd heeft de toekomst

De parochie heeft een eigen Jeugd- en Jongerenbeleid en iedereen kan meedenken.

Lees hier verder: Platform J en J