Vrijwilligersfeest voor hele parochie

Jaarlijks evenement in november

Ieder jaar in november wordt er op zaterdagavond in de H.Nicolaaskerk een speciale viering gewijd aan het werk van onze vrijwilligers. Aansluitend is er voor alle vrijwilligers in de parochie een feest in het Parochieel Centrum 'De Kapelaan'. Deze traditie is in 2015 gestart en na een zeer succesvolle avond voortgezet.

Verbinding

Binnen de parochie en haar vijf kerken zijn ca. 700 vrijwilligers actief op divers terrein. Het parochiebestuur wil met dit feest de vrijwilligers uit de diverse wijken met elkaar in verbinding brengen om vooral samen gemeenschap te zijn. Ook is het een 'dankjewel' van het bestuur en het pastoraal team aan alle vrijwilligers. Daarom is ieder, van gebedsleider tot aan bezorger parochieblad NicolaasNu en van medewerker ledenadministratie tot aan begeleider van communicanten van harte welkom op dit feest.

Muziek en vermaak

Op het feest is er muziek en vermaak en natuurlijk een hapje en drankje. Alle ruimten zijn die avond in gebruik en in 2015 was er ook een Open Podium voor ieder, die iets wilde delen met zijn medeparochianen. In 2016 deden we een Night of the Nicolaasproms. Kijk voor het vrijwilligersfeest van dit jaar bij de aankondigingen in de Agenda en houd onze nieuwsberichten in de gaten. U bent van harte welkom!

En bent u nog geen vrijwilliger?

Bent u nog geen vrijwilliger, maar heeft u interesse in vrijwilligerswerk in onze parochie? Kijk dan ook eens bij Vrijwilligers of geef u op via Contactformulier Vrijwilligers. Er is altijd wel iets te doen en u ontmoet heel wat nieuwe mensen.