Geslaagd Parochiejeugdfeest

23 juni 2014

Voor de vierde keer was het de afsluiting van het seizoen jongerenactiviteiten in onze parochie: het Parochiejeugdfeest op 21 juni jl. Tegen de honderd jongeren kwamen naar de workshops, het overvliegen (kabelbaan), het eten en de afsluitende eucharistieviering in de Nicolaaskerk. Aansluitend was er voor de oudere jeugd nog een beachparty in WESP. Het begin van de zomer had niet beter kunnen worden ingeleid.

Bijna zeventig kinderen en jongeren genoten van de workshops djembé, sieraden maken, een kunstwerk maken en sport en spel op het kerkplein. Daarna konden ze zich van de kabelbaan naar beneden storten en een pannenkoek eten of iets van de barbecue. Om 19.00 uur was de afsluitende eucharistieviering in de Nicolaaskerk onder leiding van de pastores Van Vliet en Burgering. Thema was: Een feest om door te geven!

De beachparty voor jongeren vanaf 15 jaar had het motto Summertime meegekregen. Elk half uur was er een leuke activiteit waaronder beachvolleybal, limbodansen en een heerlijk vers ijsje. De hele avond waren licht alcoholische cocktails te krijgen die een exotische tint gaven aan het feest.