Officiële opening Parochieel Centrum

met knallend Jeugdfeest 'De berg op!'

Officiële opening Parochieel Centrum 19 juni

Op vrijdag 19 juni 2015 zal om 15.30 uur het Parochieel Centrum aan het Nicolaasplein 2 officieel worden geopend door pastor Huub Flohr. Dan zal ook de naam van het gebouw bekend worden gemaakt. Iedereen is van harte welkom dit bij te wonen. Aansluitend vindt een besloten receptie plaats voor vrijwilligers en relaties. Het centrum leent zich uitstekend voor parochiebrede feesten en bijeenkomsten. Daarom wordt het centrum direct op zaterdag 20 juni ingewijd met een knallend Jeugdfeest 'De berg op!'.

1e Lustrum Parochieel Jeugdfeest 20 juni

Voor het 5e jaar op rij, het 1e lustrum, wordt ter afsluiting van het seizoen een jeugdfeest georganiseerd voor alle jeugd en jongeren in de H.Nicolaasparochie. De ruimten van het nieuwe centrum bieden nu meer mogelijkheden om dit breed te kunnen vieren. Onder het motto 'de berg op!' zullen de klimprestaties van de jeugd vanaf 15.00 uur worden getest met een heuse klimwand buiten van wel 6,5 meter hoog! Wie durft het aan? Tussen het klimmen door zijn er activiteiten voor kinderen vanaf 7 jaar zoals sieraden maken, een olympiade en 'creatief met eten'. Maar ook zijn er leuke workshops voor de wat oudere jeugd t/m 15 jaar zoals 3D-printen en fotolicht-bewerking.

Jeugdviering H.Nicolaaskerk

Na het traditionele pannenkoeken eten wordt er afgesloten met een gezellige en mooie jeugdviering om 19.00 uur in de H.Nicolaaskerk onder leiding van de pastores Thea Epskamp en Walther Burgering en met medewerking van het jeugdkoor Melodia. Ook de ouders zijn van harte welkom in deze viering. Ter afsluiting zal de nieuwe Jongerengids met alle jeugd- en jongerenactiviteiten van het komende seizoen worden uitgereikt. Wil je ook 'de berg' opklimmen of meedoen met een workshop? Geef je dan op vóór vrijdag 19 juni via nicolaasjeugdfeest@hnpz.nl

PCgebouw160215 (9).jpg

U bent van harte welkom op

19 juni en 20 juni:

feest voor groot en klein!

poster jeugdfeest 2015.jpg