Jeugd en jongerenfeest 2016

Op zaterdag 25 juni a.s. sluiten we het Jeugd- en Jongerenseizoen af met het inmiddels traditionele Jeugd- en Jongerenfeest. Vanaf 15.30 uur zijn er allerlei leuke en spannende activiteiten in en rondom het Parochieel Centrum 'De Kapelaan' aan het Nicolaasplein te beleven.

Voor verschillende leeftijden

Ook is er voor kinderen een mooie attractie: Polsstok-vérspringen (over een waterbak). Iedereen is welkom! Wil je meedoen aan de vossenjacht of aan enkele creatieve workshops, dan kun je je tot vrijdag 24 juni, 12.00 uur aanmelden via nicolaasjeugdfeest@hnpz.nl, vermeld ook even je naam en leeftijd. Voor de tieners zijn er twee workshops: V-loggen en een zangworkshop.

Pannenkoeken eten

Tegen 18.00 uur eten we met elkaar heerlijk zelfgebakken pannenkoeken en afsluitend is er om 18.30 uur een gezamenlijke jeugd- en jongerenviering in de Nicolaaskerk onder leiding van de pastores Thea Epskamp en Walther Burgering.

Masque Party

's Avonds is er vanaf 19.30 uur een jongerenfeest in de vorm van een Masque Party. Neem je eigen masker mee en win een prijs voor de best vermomde. Opgeven is hier ook wenselijk en het liefst voor a.s. vrijdag 20.00 uur via nicolaasjeugdfeest@hnpz.nl o.v.v. naam en leeftijd. Het Jongerenfeest is in de jongerenruimte van het Parochieel Centrum 'De Kapelaan'.

Je bent van harte welkom!

Kijk ook eens op: Jeugd en Jongeren

Jeugdfeest 2016.jpg